Dator + internet!

Äääntligen kan jag använda min dator som jag vill, och internet fungerar :D Nu ska jag bara hitta hur man tar kort med webcamen ^^ Svåra grejor detta :P

I morgon är jag ledig men då ska jag träffa bästa Hanna och ta en promenad och på kvällen spelkväll med socionomgrabbarna/flickorna :D

Kyssar <3

Buggen är mitt liv <3

-Ska slipa bort med sandpapper alla minnen av dig, vill bara tänka på något annat, ta mig ifrån mina tankar!

Haft en väldigt bra kväll med Alex ialla fall, var som vanligt väldigt kul att dansa. Finns så grymt många duktiga killar så de är underbart :D Slapp tryckaren idag iaf, de va skönt :) Eller aa dansade med mamma men det räknas ju inte riktigt, då jag är killen :P

Här kommer några underbara bilder på oss snyggingar :D



Alex hade med sig en så underbar chokladtårta till mig, vill du bli min man? ^^







En bild för typ 1 1/2 årsedan, lika glada iaf :D

Ha de så grymt bra, själv börjar man 14 i morgon, häärligt <3

Kyssar <3

Fin fina skålar av LP skivor :)

Idag tog jag och min mamma en promenad till Backaplan där vi fastnade på Emmaus och hittade lite saker :D Två tröjor, som dock nu ligger i tvätten men bilder kommer senare :) Hittade även en fin LP skiva och 11 filmer!



Filmer är alltid roligt och speciellt när de bara kostar 5 kr styck :D



Min LP-skiva ändrade form :P





Mammas fina rosor <3









Nu ska jag göra mig i ordning för att träffa bäst Alex <3 :D

Kyssar <3


eller?

Godmorgon denna underbara dagen, eller? :D


Monopoly

Monopolykväll med Hanna och Stina :D Blev lite choklad och musbajs med, riktigt trevlig kväll !

Inte för att skryta här då, men jag vann :D Kändes riktigt bra, men hade ganska mycket tur med ^^

Nu ska jag sova, är så sjukt trött!

Kyssar <3










Snyggingen i filmen

Ikväll har jag varit och tittat på Burlesque med Hanna! Riktigt riktigt bra film! Rekomenderar den verkligen :D Inte nog med att Christina Agulera är riktigt snyggt fick man dregla lite över snyggingen Cam Gigandet med! Eller vad tycker ni? Sen var ju handlingen med väldigt bra, bra gjord och så ! En riktigt feel-good-film, bra musik och snygga killar ;)

Gott med godis var det med, de passade riktigt bra ikväll, bio och en godispåse, I love <3

Har hämtat min dator idag med och den är väldigt fin. Nu ska jag bara fixa internet och sånt, kan verkligen inte sånt :P Men min super-moster kommer i morgon och hjälper mig :) Braa!

Kyssar <3




...

Saknar de vi hade men vet inte om det går att få tillbaka.


Burkläsk på film.

Idag ringde min kära mor till Komplett, där jag beställt min dator från och skällde lite på dem så nu ska de skicka en ny tills i morgon :D Hoppas verkligen jag får den i morgon och att den är vacker!

I morgon blir det skola 9-13, sen ska jag träffa bästa Hanna och vi ska gå på stan och sen bio. Kan inte namnet eller kan inte utala de så lägger upp en bild istället. Burkläsk kan vi kalla den ;) Låter ju lite som de ^^

Kyssar <3




dumma dumma paket!

Dumma dumma vattenskada på paketet från posten med min dator :( Jag som vill kunna börja använda den nu när skolan börjat men nu ska jag reklamera den istället, inte glad alls! Har fått väntat över tid för att den första datorn fastnade i Örebro?! Detta är helt sjukt ändå... Men när allt ordnat sig så kommer jag vara lycklig :)

Idag på bussen märkte jag en ganska rolig grej, satt en så söt hund brevid mig, eller aa i mattes knä då :P En liten brun söt hund med finaste ögonen och när alla fick se den blev alla glada, är det inte märkligt ändå? När man ser en bebis eller en hundvalp som i detta fallet så skiner alla upp som en sol och ler, visst är det underbart?

Insåg nu att jag skulle vilja byta bloggnamn, som jag tror man kan göra? men så kollade jag med den namnet jag tänkt om det var upptaget och då var det ju självklart de, men av någon som inte bloggat sedan 2008? Är det inte lite segt? Kan inte denna människan ta bort sin blogg om hon ändå inte använder den :P

I morgon blir det skola, 10-17, sen scouter 18-20, fullt upp som vanligt. I helgen blir det bara mys, bio och kanske utgång <3

Lägger upp en bild från facebook som togs på mig och Kajsa på nollningen :D Fotograf Stephanie Tina Ann Rosell

Kyssar <3




Jag hör...

Jag hör dig men jag bryr mig inte! Jag vet vem jag är, vad jag står för och vad jag tycker, och de kan inte du ändra på, även om du försöker.

Kyssar <3

Dator på ingång :)

Fick ett sms idag om att min fina dator äntligen kommit fram till posten, ska ska hämta den i morgon innan skolan :D Jag som länktat så länge, så nu hoppas jag blir nöjd!!

Annars haft en bra med lång dag, började skolan 8, sen jobba och sen möte till 10. Men somnar väll snabbt ikväll kan jag tänka mig ^^

I morgon börjar jag 12, sovmorgon :D

Kyss <3

Prickig..

...rosett <3




Randigt

Bussen kunde inte stänga sina dörrar och läraren som va sjuk, ingen bra start på morgonen men ganska skönt att komma hem och ta det lugnt :) Ikväll blir det utgång med mina kurskamrater, ska bli kul! Först buffe och sen dra vidare till ett annat ställe, men blir nog inte så sent, börjar 8 i morgon.

I morgon ska jag jobba och vi ska bowla, ska bli kul faktiskt :)

Kyssar <3







Härligt <3

Härligt, väldigt härligt att sova. Fick sova i två timmar efter städdagen och det va väldigt skönt. Vaknade av att jag kokade av värme där jag låg med massa kläder under täcket.. men men. Nu lagar mamma köttfärssås och spaghetti, ska bli såå gott med mat :D Och de va längesedan vi åt de faktiskt, så ska bli gott!

Kyssar <3


Nostalgii

Hittade lite härliga bilder från ettan på gymnasiet :)







ServitrisEmma ^^

Efter denna dagen är jag heelt slut! Dagen började med en trevlig promenad i de fina vädret med Hanna, mysigt :D
Efter de blev det att bege sig till Majorna och jobba som servitris på en kompis mammas kalas, väldigt trevligt faktiskt. God mat och bra underhållning, så gick väldigt bra :D

Men nu är jag hemma i alla fall, och är helt slut i huvudet efter denna dagen.. I morgon blir det mer städning fast med scouterna, länktar? Nej inte direkt :P Men alla är välkommna och hjälpa till ;)

I morgon blir det även bugg med älskade Alex igen, kommer bli väldigt roligt :D

Kyssar i mörkret med dig <3


Ballonger på stan

Idag har varit en mysig dag! Började med fikafrukost med Sofia och Emma och sen blev de fotografering i stan :) Vi köpte ballonger, snöre och spritpenna och knöt fast lite ballonger i staden :)

Roligt att göra andra glada, och jag skulle bli glad av en sån fin ballong på min cykel!


















kYSSAR <3


Lycka..


Njut






härliga männsikor

Kanske tar ut tankar lite i förtid här men jag är väldigt nöjd med min klass. Alla verkar så himmla snälla, omtänksamma, ambitiösa och helt enkelt härliga människor! Skulle prata inför hela klassen idag, 40 pers, andra dagen. Trodde jag skulle spy när jag hörde det, men så tänkte jag - Emma, nu får du skärpa dig, du kan detta. Du ska bara presentera dig själv, och du har gått presentationsteknik. Det som skrämde mig lite var att jag var yngst och hade minst erfarenhet av alla, inte konstigt men ändå. Men det gick bra, jag spydde inte och känns bra nu efter. Men som sagt, en bra klass och då vågar man mer !

Min lärare tycker om sovmorgon så alla andra klasser börjar 8, men vi börjar 10, det är heelt okej för mig :P Väldigt härligt faktiskt!

Efter skolan blev det scouter, väldigt kul att träffa alla barnen igen! De är ändå något speciellt att vara scoutledare, det är fruktansvärt roligt :D

Hittade denna otroligt snygga bilden på mig! Vill ha sommar och äta en massa goda jordgubbar och sånt!

Kyssar <3




Målade naglar och redo för skolan!

Idag har jag målat naglarna för att jag tycker att det är snyggt!

I morgon börjar skolan, upprop och ska bli indelade i olika klasser... scarryy... få nya klasskompisar och grejer. och då måste man ju ha snygga naglar, det är det det hänger på!

Efter skolan (vad konstigt det är att säga så, har ju inte varit elev på ett halvår...) ska jag träffa Mathilda och Elin och fika på stan :) Kanske att det blir en pub-runda vid Vasastan med mina nya klasskompisar, vem vet ;)

Känner mig väldigt duktigt med, har inhandlat alla mina böcker jag ska ha under min första kurs, känns faktiskt väldigt bra :D Nu ska jag klara mig i 7 terminer sen är jag socionom, tror ni att jag klarar de??

Kyssar <3


Försöker få kontakt...

men ingen gnistra kvar?


Godmorgon chokolad :)

Godmorgon! En härlig dag väntar !

Min frukost var pulverdryck, har börjat på en pulverdiet nu som jag tänkt försöka hålla i fyra veckor, och har gjort det innan så ska nog funka bra nu med :) Visst ser det gott ut?

Idag blir det lite jobb och rekrytering för att få med fler till min avdelning i scouterna, heja heja! På onsdag börjar skolan och det ska bli riktigt kul faktiskt :)

Har även bokat tid till frissan på torsdag, känns bra och behövligt :D Kanske ska se ut såhär?

Kyssar <3







Åsundsholmslägret!

Åhh älskade läger! Sitter och kollar igenom lite bilder från Åsundsholmslägret och saknar det som bara den! Ett så bra läger, ett läger som väcker så mycket minnen och skratt finns inte! Vill att det ska bli sommar nu så vi kan få åka på Åsundsholm igen, vill vill vill!!

Alla skratt och alla tårar som sprutat för att man älskar det så mycket, det är inte klok egentligen :P Borde heta kärlekslägret istället, jaa borde döpa om det ^^ Vi är ju ändå i Borås och inte på Åsundsholm..

Jag tycker att alla som läser detta som är scouter verkligen ska åka med, ni förstår inte hur kul vi har! Det är en order :)

Bara för detta lägger jag upp en snyggingbild på mig och min bästa kompis Mathilda <3

Kyssar <3


Bilder från förr :)

Hittade en massa bilder på mig från när jag gick gymnasiet. Vi hade mycket medialektioner då vi fick leka med bilder :D



En bild på mitt låånga fina hår :)










Shoppning :)

Idag blev det shopping med mamma i stan en stund. Hittade en klänning och en snygg tröja från h&m. Provade klänningen nu och modellen är snygg men inte mönstret, och nu kommer det ju komma en massa nya klänningar så ska nog lämna tillbaka klänningen och vänta på andra :) Visst är klänningen jävligt snygg ändå? Men tröjan ska jag behålla :D

Åhh.. Ikväll kl 20 är det Solsidan igen :D Ska bli väldigt kul att de börjat! Sen ikväll går En prinsessas dagbok, den är med ganska gullig :)

Kyssar <3








pop-corn

Tillslut blev det en hemmakväll ensam med choklad och goda pop-corn i en hjärtformad skål...

Köösar <3





Kronärtskocka

Tjooo!!

Efter en utsökt middag med kronärtskocka till förrätt och biff med klyftpotatis till huvudrätt är jag nu mätt och belåten och redo för en myskväll med Hanna :) Har varit hemma hela dagen, kollat en film och städat, ganska okej faktiskt :)

Nu blir det ialla fall glass till efterrätt, åhh älskar dajmglass mer än något :D

Saknar att bugga med Alex på söndagarna.. men nästa vecka så kör det igår igen, men det är långt kvar :( Är så hälrigt att bugga, få släppa ut sina galenheter och bara njuta :D I alla fall när man dansar med Alex, dansar man med någon svettig gubbe som inte kan ett steg rätt är det nästan tvärt om ^^

Har även lagt upp en bild på mig från nyårsafton, gillar ändå den bilden. Dricker ju inte jäger men ändå skulle jag posa så otroligt snyggt med den :P Hade en vääldigt bra nyår, roliga lekar och god mat :D

Kyssar <3




Egen kalender

Tjohoo!! Har precis kollat på en film bara för att fördriva min tid och den va inte ens bra, herregud. Istället för att göra något vettigt, jaja kanske behöver sånt med.

Igår gjorde jag något helt fantastiskt. Hittade denna fantastiska hemsida http://www.personligalmanacka.se/ där man kan göra sin egna kalender! Ni som känner mig vet ju att jag brukar köpa en och sen göra min egna bakrund, men iår så har jag beställt en från denna hemsidan och man kan ändra framsidan men också hur den ska se ut innuti, åhh :D Nu kommer de ta två veckor att få hem den, kan knappt vänta, känner mig som ett barn på julafton, haha! Satt med den hemsidan i över två timmar igår, men de blev väldigt snyggt!

Kyssar <3


Kläder, fina kläder :)

Åhh jag bara älskar detta!!

Kyssar <3


Frölunda torg i mitt hjärta!

Äntligen fredag gott folk :D Visst är det ändå en speciell känsla? Lets dance börjat och alla sitter hemma årets första fredag och myser vid sofforna, mysigt! Jag har idag jobbat som ledsagare och varit och tittat på Disney on ice, riktigt roligt faktiskt även om jag är 18 år, men de va bra gjort och nostalgi :)

Igår upptäckte jag mitt nya ställe, Frölunda torg. Innan har jag bara varit på nordstan och dissat frölunda torg om någon ville dit men det är faktiskt riktigt najs där. Stort, frächt och bra affärer. Det minus är att det tar ändå 20 min att åka dit från stan, så det är ju inget man bara kollar in på vägen och ett annat minus att det är så stort och jag hittade ju inget. Kanske för att jag inte vet vart allt ligger men snart ska jag bli Frölunda torg expert :D

Hittade iaf väldigt fina kläder där, de va de jag skulle komma till ^^

Kyssar <3




Kjol från monki



Kjol från Gina tricot, stickad.



Tröja från åhlens :)


Filmmys :)

Åh dumma dumma väder som gör att jag inte kan åka till Borås och dansa. Jag som sett fram emot detta, buhu. Istället blev det mys i soffan med filt och film. Inte för att den var särskillt bra .... Den hette iaf

Revolutionary Road


Nu ska väll jag försöka sova, ska till Frölunda torg i morgon med mammsen och kolla på sovsäck och kläder :)

Kyssar <3

Sammys äventyr

Skönt att börja med en lugn dag, bara jobbat 12-16 idag ;) På jobbet kollade vi på Sammys äventyr på bio, riktigt bra film faktiskt. Kärlekshistoria verkligen! Och sammy är så söt, blev nästa lite kär. (Emma, är du medveten om att du skrev att du nästan var kär i en animerad sköldpadda?!)

I veckan blir det jobb tis-ons och fre, så skönt att bara jobba lite så jag får vila upp mig tills jag börjar den 19 jan! UNDERBART :D

Nu ska jag byta till myskläder, göra varm choklad och kolla på power filmen Rallybrudar som jag spelat in från i lördags (?).

Kyssar <3





Nyårsbilder :)

Här kommer lite bilder från nyår, en riktigt bra kväll :D De sista bilderna har bästa Elin tagit <3

Kyssar på er <3













RSS 2.0