Ingen utgång

Jaa då sitter man här aldeles själv i sängen och kollar film på datan, kunde ju varit roligare. Skulle bli utgång men inga som va så taggade när det regnat så blev hemmakväll istället, men ganska trevligt de med.

I morgon börjar jag jobba vid 16 och går av passet på torsdag vid 12, ganska gött! Kommer bli tufft men gött med pengar :D

Kyss <3

Redo för spontanfest :)

Vad tycks om min frisyr? :)






Schill (chill, men allt blir så mycket roligare med sch-ljud) :D

En slapp dag igen, det behöver jag. Har precis ätit Taco till lunch, mycket gott :D Har fortsatt att städa mitt rum, tar några timmar när man kommer på andra saker hela tiden.

Ikväll blir det spontanfest hos Mathilda, ska bli riktigt roligt! Först ska vi grilla och sen blire fortsatt fest inne hos Mathilda :D

Kyssar <3



En bild från Mathildas 20 års firande :D



En bild på min fina tavla jag gjort på bilder från Åsundsholm :D

Pop-corn mys

Efter att man kom på att vi inte har en tv hemma letade jag fram en film ur bokhyllan, puffade till kuddarna i min säng och satte mig och kolla på "Djävulen bär Prada" på min laptop, riktigt mysigt faktiskt! Till filmen blev det pop-corn och Ramlösa smultron, riktigt smarrigt :)

Men nu ska jag nog överväga att sova lite, fest hos Mathilda i morgon förhoppningsvis så då vill man vara pigg och kry.

-Saknar när de va du och jag, vi två. Vi va ett tillsammans <3

Kyssar <3


Trött och lycklig...

Hemma från ett underbart Åsundsholmsläger! Åkte den 2:e och kom hem igår, alldeles utmattad efter 12 dagar slit. Men mycket roligt har det varit, fått nya vänner och nya upplevelser. Mycket skratt och gråt, men de hör till. Temat va Batman så vi har hjälpt Batman att jaga skurkar och vi fånga alla :D

Idag har det inte blivit mycket gjort.. har sovit och slappat mest. Har även gjort en åsundsholmstavla som sitter på min vägg nu, och lite städ och packat upp min väska. Man har med så mycket på läger. Men riktigt skönt att vara hemma igen och blir lika glad varjegång som jag måste gå på toa och inser att vi har en här uppe nu och att jag slipper gå ut! Det är helt underbart, lyx! Och att sova på madrass, mumma :D Har ont i hela kroppen som träningsverk efter ett jobbigt pass.. helt sjukt!

På måndag ska jag köpa träningskort på Curves igen. Har verkligen saknat de nu när jag haft ett uppehåll men känner att jag behöver träna igen. Kände mig så levande då och nu känner jag mig som en kokt spagetti.

Kyssar <3<3




RSS 2.0