31.10.10

Godmorgon :)

Igår va en lyckad dag. Först va jag på loppis i backa, fick kraama på en massa sötnosar, mysgt! Hittade även två filmer och ett vinställ :) På kvällen blev det förfest hos bästa cicci. Hon hade tänt ljus och bakat himmelsk pizza till oss, gud så gott det va :) Sedan drog vi till Parken, har nästan saknat det stället. Bra folk och bra musik :D Och självklart så var det halloween fest, och vi var utklädda :D

Min frukost idag var underbar, bröd med avocado och kräftstjärtar på, fy fansen vad gott det är :D Visste ser det smarrigt ut? Idag blir det en slappdag och sedan bugg i kväll med bästa Alex <3

I morgon börjar en diet vecka, ska dricka pulvershake, två om dagen istället för 2 måltider, så får vi ser hur detta går. Så kanske byter ut frukost och lunch och äter en "riktig" middag. Nu är det bara att peppa peppa och hoppas att jag klarar detta :)


Kyssar <3





28.10.10

Efter några dagar hos pappa mår jag toppen :D Har fått pussat och kramat på världens bästa hund och är lycklig! På tågrean blir det lite färdgodis. Russin i choklad, såå gott plus att jag köpte jenka, väldigt gott :D

Idag har jag haft scouter, vi har bakat egen pizza, haft maskerad och disco :D Väldigt lyckat möte :) I morgon ska jag träffa bästa Hanna och vi ska träna Zumba, ska bli grymt kul och hoppas på träningsvärk på lördag :D

Kyssar


 

26.10.10

I morgon ska jag till paradiset. I morgon ska jag till stället där jag kan vara mig själv. Där jag kan andas och skratta. I morgon ska jag till mitt andra hem. I morgon ska jag till min avstressnings plats. I morgon ska jag pussa på min älsklings Polly så mycket att hon tycker att jag är jobbig, för gud vad jag saknar henne.

Kommer bli en lugn onsdag, träning med pappa och sedan bara slappa. Långpromenad med Polly och popcorn vid tv:n. Sätta på sig raggarsockarna och mysa under en härlig filt.

Ska nog ta med mig kära kamera med, och fota lite. Känns bra när man får en stund över och bara kunna fota i lugn och ro. Kanske ska skaffa mig några kompisar? Hmm.. Får fundera på detta. Har bott där i över 7 år nu, och känner inga! Hahah :P



Kyssar <3

25.10.10

Åh vad vackert väder ute idag, nästan som att det var skönt att gå till tandläkaren i morse, fast bara nästan.

Idag ska jag hem till bästa Sofia och mysa en stund, sedan väntar jobb. Jobbar som ledsagare idag och vi ska titta pippi och käka pannkakor, kommer bli mys <3 Annars kommer veckan bli lugn, ska åka till pappa onsdag till torsdag och bara ta det lugnt. Pussa på min älskling, Polly :D

Har ju funderat och pratat om jag ska klippa mig igen, men har nog bestämmt mig nu. Ska låta det växa, saknar mitt långa hår. Dels att det är snyggt med långt hår, men ganska jobbigt med, det är ju så långt och överallt, men ska nog ändå låta det växa. Vad tycker ni? :)


Kyssar <3



24.10.10

24 oktober, exakt 2 månader till Julafton och jag älskar det! Jag älskar julen helt enkelt. Maten, godiset, Pepparkakshus, Julmus, gröt, läger, snö, tomten, maten, , pepparkakor, paket och helt enkelt maten :D När kylan kommer, snön kommer och man får sitta inne med tända ljus och mysa, finns det något bättre? :)








Kyssar <3


höst !

Höstpromenad med Hanna :D



19.

Idag är en bra dag! Började dagen med fukost och sedan träning på Friskis och svettis. Hoppas nu på träningsvärk i morgon så man vet om man kämpat eller inte, för det har jag verkligen! Efter träningen träffade jag sötaste Emma och vi tog en fika på Condeco, gött med mat efter träningen :D Tog oss en shoppingtur i stan med, detta hittade jag på stan :)

I kväll blir det kören, ska bli riktigt kul att börja med nya sånger för allhelgona helgen, riktigt fin och mysig konsert brukar det vara! I morgon blir det att jobba igen, 8-15 och sedan ut på en promenad med Hanna :D






Kyssar <3

Pippilotta Viktualia Rullgardina Krusmynta Efraimsdotter Långstrump

Pippilotta Viktualia Rullgardina Krusmynta Efraimsdotter Långstrump

Som ni ser på bilden har jag haft ett väldigt jobbig jobb idag, tittat på Pippi och käkat godis, plus att man får lön, aa ganska okej :D

I morgon ska jag träna, ska bli skönt att få släppa loss med lite gympa med grym musik :D Efter träningen ska jag träffa sötaste Emma och fika med henne, kan jag vara värd efter ett träningspass :) På kvällen blir det kören som vanligt på tisdagar. Kommer bli en underbar dag i morgon, det känner jag på mig.

GodnattKyssar <3



Kurvig med glad!

Smal, snygg och hellst framgångsrik det är de ideal samhället har. Och även om man inte vill titta, och även om man inte vill bry sig, och även om man inte vill påverkas så gör man de. Man gör det automatiskt och det suger. Jag vill kunna vara den jag är utan att behöva känna att jag inte räcker till. Man bantar, äter mindre socker, går på dieter, äter mindre kolhydrater, och vågar nästan inte ens äta en chokladbit för att man är rädd för att inte bli accepterad. Ska de få vara så här? Heja alla kurviga och glada <3



Kyssar från en kurvig med glad brud <3

En vecka med kärlek <3

Efter en lång vecka med mycket jobb blir det en vecka med mer kompisar och skratt än jobb, gillart! Fika med bästa Emma, kören, planeringsmöte om läger, promenader med Hanna, scouter, shopping med Hanna, träna på friskis, middag och krogen med Eleonor och co. Men framför allt är det ÅsundsholmsÅterträff i helgen :D Ska bli så kul att minnas tillbaka och le åt allt kul vi gjorde <3



Kyssar <3


18.




Kyssar <3

15.

Godmorgon alla där ute med ögonbajs <3

Jaa och nu är det höst, det ska gudarna veta. Var ute på en promenad igår med Hanna och Nicke, och det är verkligen kallt. Men med lite varma kläder och en temos med varm choklad så är det underbart med kyla. Kyla är även underbart när man sitter inne, och det snöar ute. Sitta inne med tända ljus och titta på tv inborrad i soffan med täcke över sig, då är hösten som bäst :D

Vart ligger landet där man böjer bananerna? <3

Kyssar <3

13.

Vaknar. känner kylan utanför täcket. snoozar. vill inte gå upp. snoozar. tänker vad jag ska ha på mig idag. snoozar. stänger av alarmet. går till köket. ljuset sticker i ögonen och vill mest av allt gå och lägga mig igen.

En ny arbetsdag har man framör sig, dock inte så lång som tur är men innebär ändå ingen sovmorgon. Idag blir det först jobb, sedan en kurs om medicin till 15 ovh sedan träffa Sofia i stan för en promenad och ett glas vin, ska bli mysigt och behövligt! I vanliga fall brukar ju onsdag vara vändpunkten på veckan, men inte för mig, jag ska ju jobba hela helgen.

Efter jobbet som slutar vid 15 blir det after work med bästa Sofia :D Vi har inte träffats på evigheter känns det som och eftersom att jag jobbar så mycket kan jag inte bara sitta hemma och glo på tv, då kommer jag gå under.

Det är så grymt kallt idag, minusgrader när man gick ut genom dörren och trodde jag skulle frysa fast i asfalten, men det gick bra, kom loss igen. Hade fliströja och detta snygga hårband som jag hittade på Ginatricot för 79 kr, visst är den söt? Riktigt skön och go nu när det börjar bli lite kallare på morgonen.



Kyssar i kylan <3


11.


11.


Ambulansflört

Då har man jobbat igen, men aldrig blir det som man tänkt sig. Fick åka in med ambulansen till Östra med tjejen som jag är personlig assistent åt, fick jobba över och avboka ledsagningen, allt på samma gång. Nu hoppas jag bara att jag får betalt för de två timmarna jag jobbade över, men det vet man aldrig.

I ambulansen fick jag och den andra personlen sitta fram med en ambulassjukvårdare och han som satt bak sa det när vi fick av till den kille som satt med oss där fram - Nu är du skylldig mig en lunch när båda tjejerna satt med dig där fram. Lite konstigt ställe och tillfälle att flörta, men jaja bara kul :)

Skrev ju att jag var ledig på onsdag men icke länge, ska på kurs för att få ge medicin så blev ingen helt ledig dag, men jajaj kan få bra att då de med, så man kan jobba ensam och ta morgonpassen.

Någon som är bra på massage får gärna komma hit, har så grymt ont i ryggen så jag avlider snart. Bara att ringa, kan bjuda på varm choklad :)

Kyssar <3

Läger med scouterna :)

Åh, då är man hemma efter en extremt härlig helg. Har varit på scoutläger med barnen där jag är ledare, det har varit spår och aktiviteter nästa hela tiden, inte undra på att man är trött nu. Men har varit ett grymt läger så det har varit en positiv tröttnad.

Kvällen avslutades med att vi i Glöstorpskören sjöng en konsert med Jazz och gospel i en fullsatt kyrka. Väldigt kul och vackert, men nu är jag helt slut. Ska nog lägga mig, läsa en kvart i min bok och sedan sova, gud så underbart det låter, Lets do it!

I morgon blir det jobb, 10-19 typ. Ska både vara personlig assistent och ledagare, två pass :)

Kyssar från en vääldigt trött Emma <3


Rik.

Vill spy. Sprängas i bitar eller kanske gå ner i jorden? Vad sägs om att vrida kroppen ut och in eller kanske byta kropp? I Bland blir livet för mycket och då måste man stanna upp, stanna upp och tänka Vad gör du nu Emma? Är detta livet? Stanna upp, ta ett djupt andetag och tänka. Leva, man lever nu och inte bara planera att leva i framtiden. Det tror jag är jätte viktigt! Jag älskar att ha mycket att göra, det är så jag lever och tycker om det. Men ibland kan även det bli för mycket och då måste man stanna upp. Lyssna lite på musik, dansa eller bara vila i 10 sek, titta på sig själv utifrån och fundera på om detta är värt de.

I helgen ska jag på läger med mina scoutbarn :D Ska bli jätte kul ! Första lägret som ledare och känner mig peppad till tusen. Ska verkligen bli kul och tror att barnen med kommer att ha det! Vi kommer att ha ett ganska soft läger men ändå man får verkligen känna på att vara scout, sova ute och laga mat ute, äta ute :D Åhh länktar till tystnaden i skogen där man kan sitta och bara vänta på att barnen ska komma förbi på kontroll :)

Vill bara säga det att jag har fantastiska vänner! Verkligen otroliga som bryr sig om mig och tar hand om mig. Jag älskar er, fast det hoppas jag redan att ni vet ;) Ni är mitt liv och ingen kan ta er ifrån mig, så ni är fast ;) Ni är bäst <3 Rik på fina vänner :)

Kyssar <3


Har ni hört talas om världens bästa författare?

Har ni hört talas om världens bästa författare? Har nu inte det har ni missat något. Hon heter i alla fall Katarina Von Bredow och har skrivit massor med bra ungdomsböcker som riktar sig mest till tjejer skulle jag väll tänka mig. Just nu läser jag, Bara inte du. Lånade den av Matilda i fredags och började läsa den igår, och kan inte lägga ifrån mig den, har redan läst 103 sidor. Hon har även skrivit Syskonkärlek, Knappt lovlig, Som om ingenting, Hur kär får man bli?, Expert på att rodna, Räcker det om jag älskar dig? och Som jag vill vara. Har läst alla och älskar dem lika mycket! Bara inte du, som är hennes senaste bok verkar väldigt bra den med. Hon skriver om kärlek och om förbjuden kärlek. Syskonkärlek, kärlek till sin kompis pappa, kärlek till sin kompis pojkvän och kärlek till sin lärare. Tuvär så har jag inte alla böcker än, men när jag ska läsa om böckerna, då ska jag köpa alla så jag har dom i min bokhylla :)

Så nästa gång ni ska köpa en bok, köp en bok som Katarina har skrivit. Ni kommer inte ånga er :D





Kyssar <3


Bilder från min mini-shoppningrunda ^^

Kom precis hem från kören med en sprängade huvudvärk, tror att det var ljuset i kyrkan som gjorde att man kisade med ögonen och då fick huvudvärk, men fy inte alls kul. Så nu bara jag väntar på att Ipren som jag stoppade i mig ska fungera. På söndag är det konsert och då ska allt vara klart, hem och plugga på texterna känner jag, svårt att kunna så många utantill..

Lägger upp lite bilder från min shoppning förut, hann ju med en kort efter jag vart med Hanna :)



Prickig tunika från H&M, 99 kr





Rosa halsduk från Monki, 150 kr



Röd och svart tröja med puffärm från H&M, 99 kr/styck

Kyssar <3


Lunch med bästa Hanna :)

Hmm.. Somnade ensam, vaknade upp med en snygging bredvid mig... Hmm ... Mys <3

Idag har jag träffas bästa Hanna Pettersson i stan, lunchat och sedan tog jag mig en shoppingrunda, men dom kläderna får ni se sen för nu ska jag iväg till Kören och sjunga och öva inför konserten på söndag, kul :D

Kyssar <3


Reklam i min blogg

REKLAM-REKLAM-REKLAM-REKLAM-REKLAM-REKLAM-REKLAM-REKLAM-REKLAM-REKLAM-REKLAM

Jag gör ju som ni kanske märkt pärlplattesmycken i alla olika former och färger som jag säljer! Om ni tycker om mina smycken är ni välkomna att beställa erat smycke, som ni vill ha det. Örhänge, halsband eller varför inte en nyckelring? Har ni egna förslag är jag öppen för det med såklart! Maila mig på [email protected] så ska jag kunna lösa det mesta :D Bra som present till dina kompisar eller till dig själv! Säljer även mina smycken på Prickig katt, en butik i stan :)

Nyckelring: 35 kr

Örhängen: 50 kr

Halsband: 65 kr

Plus frakt om jag behöver skicka det på posten, 10 kr.




























Kanelbullensdag utan bulle...

Kanelbullensdag idag och ingen kanelbulle till mig :( De va slut på cafet så blev en annan bulle, med en vaniljplupp på :P Ganska gott det med ;)

Idag har varit en bra dag, vaknade ganska tidigt, vid 10 och började med att städa mitt rum, så nu skiner det så fint :D Sedan har jag jobbat som ledsagare åt en tjej. Det är verkligen hur bra som hellst att vara ledsagare, får timmlön plus att dom betalar fika/mat och aktivitet, så vill vi gå på bio så betalar lundby det, toppen tycker jag :D

Min bästa Hanna ska flytta hem igen. Hon har ni bott i Jönköpning nu inågon månad men trivs inte där och saknar Göteborg, aa det kan man ju förstå, jag bor ju i Göteborg ;) Saknar henne, ta en promenad i Tuve och köpa godis det är lixom våran grej <3

Kyssar <3


Sötaste Hanna :) <3

Snabb-shopping-runda

Kär? Vadå kär? Måste man ha pirr i magen för att vara kär? Kär kan vara olika för alla, men hur ska jag då veta. Veta, måste jag veta? Kan jag inte gå utan att veta, se hur det blir? Kär? Kyssar? Kyssar som får en att flyga av lycka. Kyssar med tunga och utan tunga. Kyssar som man kan hålla på med hela dagen. Kär?

Att vara scoutledare är ett heltidsjobb och det ska gudarna veta, hahha men det är väldigt roligt också, och det ska gudarna veta det med. Jag menar, om man inte gjort det för att det är roligt kan man ju lika väl sluta med en gång. Till helgen blir det läger med mina barn, jag, Carro och Cecilia ska ha vårt första läger tillsammans och jag tror att det kommer bli awesome :D Eller vadå tror, jag vet!

Idag var jag och mamma på en snabb-shoppning-runda i stan, för jag var tvungen att köpa en massa saker men hade liite tid men lite hann vi allt med. Blev två nya bh:ar, ett par leggings och ett par nya skor. Skorna är jag supernöjd med, vad tycker ni? Men nu saknas det en tunika och ny ögonskugga, någon som har tips? :D

I morgon ska jag vara ledsagare åt en tjej för första gången, ska bli spännande och väldigt roligt. Men ska inte träffa henne fören på eftermiddagen så jag tar nog en sovmorgon och städar mitt rum på morgonen, Toppen Emma :D

Kyssar <3


Min nya sko från Dinsko :)



Utgång!

Efter en härlig och rolig kväll igår blir det smörgåstårta till frukost, å gud så gott :D Va på PC med Mathilda och hennes kompisar från Lysestrand, väldigt trevliga människor :D Blev ett tråkigt avslut men det har ju jag redan glömt, kommer bara ihåg allt det roliga :D

Idag blir det stan med mamma och shoppa lite kläder, börjar bli kallt och jag behöver kläder :P I kväll blir det scouter, igen :P Återträff med folket som va med i Schweiz i sommras, god mat, , skratt, bilder, utalanden och en grym lägertidning Limited edition från de bästa redaktörerna jag och Caroline :D

Kyssar <3




Bröllop!

Bröllop! En av mina bästa kompisar, Sofia Edvardsson ska gifta sig! Detta har jag väntat på nu i massa år men nu ska det bli verklightet :D 4 Juni står hon där vacker som inget innan och ska bli fru till Johan. Det är magiskt men samtidigt fantastiskt kul :D Jag ska vara brudtärna, sikken ära men är så taggad för att göra en bra möhippa och bröllop och att min brud ska ha den bästa dagen i hennes liv, det är min uppgift och det känns jättekul :D Puss på er, önskar er all lycka i framtiden (tuvär för min dras med mig men hoppas ni överlever^^)

Idag blir det kalas med mammas goda morotstårta och smörgåstårta, mums :D Sen i kväll ska jag och Mathilda ut och DANSA :D Kommer bli Awesome <3

Men nu ska jag dra, Kyssar <3


RSS 2.0