Pannkakor i mitt hjärta..

Åhh har haft huvudvärk nu över en vecka och jag orkar inte med det längre, försvinn! Nu ska jag iaf skaffa glasögon då jag hade brytningsfel och översynt så ska väll detta bli bättre hoppas jag :)

Har varit en bra dag iaf, har tränat på Curves och kändes väldigt bra, kämpade på :D Har även stekt pannkakor till lucnh, mycket gott <3

Emmas recept på pannkakor:
3 dl vetemjöl
6 dl mjölk
3 ägg
1/2 tsk salt
2 msk margarin
Lite vaniljsocker

Blanda, steka ÄTA :D


Kyssar <3


365dagar

Åhh blir så glad i hjärtat :D

Min text om att sätta ett uppmuntrande ord på spegeln kom idag på hemsidan 365 saker, roligt!

http://www.365saker.se/deltagarportalen/827-satt-ett-uppmuntrande-ord-pa-spegeln

Kyssar och glöm inte att kika in hemsidan <3


Vår och semla <3

Åh idag är det verkligen vår, så underbart :D

Som ni vet så har jag längtat efter fettisdagen sååå länge och idag fick jag världens godaste semla, va va och käkade på dahls som även hade bäst i test i Metro och den var riktigt god :D Mums!!

Fick även ett jättefint kort i brevlådan idag om bröllop, känner mig sjukt hedrad och ska bli riktigt roligt :D Jag och min kära mamma ska på bröllop :)

Kyssar <3






Ilska på Västtrafik!

Jag måste få ur mig lite ilska som jag fick när jag skulle åka till jobbet i eftermiddags. Det skulle på en tjej som satt i rullstol på spårvagnen men knappen för ramp funkande inte. Det fanns bara en sån dörr så hon var tvungen att kämpa för att få upp framhjulen på spårvagnen och sen häva sig upp med armarna. Är det inte fruktansvärt? För de första så ska de väll finnas ramp på alla spårvagnar så man inte behöver vänta på en spårvagn utan trappa och för de andra ska de funka! Tycker det är hemskt, att inte västtrafik prioriterar detta! Nu ska jag skriva ett mail till västtrafik som jag brukar göra när jag inte gillar något!

Ne nu när jag fått ur mig allt måste jag hylla smågodis lite, det är så gott och vill verkligen tacka den personen som kom på detta, det är ju underbart :D

Kyssar <3


Åhh...

...som jag länktat efter i morgon :D I morgon är det fettisdagen för er som inte visste detta och då ska vi äta semlor :D

Efter semlan blir det valpub med bästa BG och Göta studentkår, ser ut som att bli en toppendag :D

Kyssar <3


..

Kärlek...


Bowling och PC med brudarna :)

Bilder från bowlingen och PC i fredags :D

Kyssar <3












bowling :)

Taggad för bowling och PC :D

Kyssar <3


Te <3

Ny tränad och dricker en stor kopp te. Polly är här med så mycker med henne <3

Kyssar <3


Polly kommer idag :D

Godmorgon!

Åh hatar att min telefon är sönder, om någon ringer måste jag prata i handsfree för annars hör jag inte vad den andra säger, kanske borde leta efter en ny telefon? Någon som har ett tips? :)

Idag är det iaf äntligen fredag och det gillar vi starkt :D Jag ska vara hundvakt och saknar polly något extremt så ska bli underbart att få vara med henne en hel helg!!

Nu ska jag iaf iväg och träna, skulle vilja till stan med och kika på nya kläder men de får bli en annan dag helt enkelt, träna först! Ska bowla i kväll och sedan vidare och ta ett glas på PC, ska bli riktigt trevligt! Får ha bowling och utekvälls kläder på sig, vad det nu är för kombo ^^ Inget tajtklänning då med andra ord.. :)

Ne nu måste jag sticka, ha en grym dag :D

Kyssar <3


Fina vårkläder

Tycker man ska ha mycket färg nu när det blir fint väder, inte gömma sig i tråkigt svart! Våga att klä er i färg, de ska ialla fall jag göra :D Visst finns de mycket fint nu?






underbar helg framför mig :D

Åhh vad det är roligt att vara scoutledare, alla underbara barn med så kloka ord och frågor, I love it :D I helgen blir det läger med alla, ska bli riktigt spännande och trevligt, kommer bli ett toppenläger!!

I morgon blir en mycket kul dag hoppas jag. Träning, Polly kommer och sen ska jag bowla med några kompisar, nice :)

Kan även berätta för alla som inte visste det att bära hem mat för ett läger för 11 personer är tugnt, de vet jag nu ^^ Nästa gång blir det att låna kundvagnen hela vägen :D Men pizza på allt blev riktigt gott!




Kyssar <3

söka sommarjobb

Oh herregud va längesedan de va man besökte denna sidan, jag har ju en blogg ^^

Idag är haf i ala fall ledig och det är såå skönt :D Vaknade vid 9, läste min nya Veckorevyn som kom för några dagar sedan och nu sitter jag här och väntar på ett samtal. Söker sommarjobb och hon skulle ringa tillbaka, men gör de då!!

Kyssar

RSS 2.0